top of page

ספרי בצעד המפיץ הראשי לוני כהן בע"מ טל' 03-9518418
לרכישת ספרי בצעד פנו
רק ללוני כהן 
אל תפנו להפצות אחרות - הם יגידו לכם שהמלאי אזל  
אפשר גם להזמין ישירות מאתר לוני כהן     https://www.lonibooks.co.il/ 

אפשר לפנו גם אלי בוואטסאפ פרטים באתר.

דף הפניות לספרי בצעד
מתחת לכל כריכת ספר יש הפניות לעמודים שונים באתר.

רגע לפני בחירת ספר לימוד - חשוב לדעת ולשים לב לצורת הלמידה ומבנה הספר/ים שלנו!

מענה לימודי ממוקד: כל החומר בספר אחד!

כל הספרים שלנו מהווים פתרון מושלם להוראה עניינית: מקראה + חוברת עבודה – השלובים זה בזה.

פותר בעיית ניווט בין מקראה לחוברת עבודה,  ואת התלות המכבידה בחיבור אינטרנט קבוע.

התוצאה: צמצום משמעותי בזמן המסך, מניעת הסחות דעת ומקסימום ריכוז.

הספרים שלנו נגישים וזמינים גם לאינטרנט וגם לא, ומתאימים לכל מצב, קלים לתפעול, חווייתיים וקליטים וערוכים בצורה פדגוגית וגראפית מרתקת הנקייה מעומס של סמלים!  לכן הספרים שלנו גם מתאימים ומאושרים גם לחינוך המיוחד.

אחי ורות המלווים את הספר בצעד ראשון - 

 להשלמת הלמידה, הוסיפו לכם מקראת חיוכים בדרכים, עותק למורה
במחיר של 30 ש"ח הכוללת 4 סיפורים להקראה בסוף כל פרק למידה.

מקראת חיוכים בדרכים

צרו קשר, נענה בהקדם!
לחצו עלי בתמונה ותעברו ישירות לוואטסאפ.
במידה ואין מענה בנייד התקשרו בבקשה טלפונית דרך הוואטסאפ

נייד: 050-3937378

במידה ואין מענה בנייד התקשרו דרך הוואטסאפ 

זכויות יוצרים! 

הידעתם כמה תשלמו על העתקת עמוד אחד מספר, שכפול, צילום, ועוד ועוד הפרות? בין 10.000 ל- 100.000 ש"ח, די בהצגת הדף שצילמתם בבית המשפט או שיתפתם עם אחרים, בכדי לזכות במשפט!   אז אסביר בפשטות מה זה הפרת זכויות יוצרים? כל מה שלא אתם הגיתם, לא אתם כתבתם, לא אתם השקעתם זמן, לא אתם ערכתם ולא אתם השקעתם מחשבה לייצר מוצר, מצגת, ציור, ספר, תוכנה, אם לא אתם שילמתם ליועצים ועורכים, אלא מישהו אחר טרח ועשה - הזכויות הם שלו ולא שלכם. כל מה "מוצאים באינטרנט" איור, סמל, דף, זה של מישהו!!! החומר מוגן. לכן אין לכם זכות לשתף, לפרסם, להעתיק, לשכפל, לשלוח באופן אישי ובטח לא באופן ציבורי בקבוצות וואטסאפ או בכל דרך... ברגע שנגעתם בחומרכזה באינטרנט או בקבוצה.... אתם מפרים זכויות יוצרים.  רציתם לחסוך 30 ש"ח? למי? לביה"ס? לכם? אז תשלמו פי כמה וכמה.

סעיף 47 לחוק קובע: העושה שימוש ביצירה כגון: אחסון, סריקה, צילום, העתקה, הדפסה, שכפול וכו' ללא רשות בעל הזכויות, מפר זכויות יוצרים.

סעיף 56 א' לחוק מסמיך את בית המשפט לפסוק ליוצר שזכות היוצרים שלו הופר, פיצויים בסכום של עד 100.000 ש"ח על כל הפרה בנפרד.

bottom of page